İğne batabilen terzi mankeni

08-02-2018 10:29
İğne batabilen terzi mankeni
İğne batabilen terzi mankeni
İstanbul manken provalarınız da kolaylık sağlayabilme amaçlı dikine ve yatay iğne batma özelliğine sahip terzi mankeni,prova mankeni imalatı yapmaktadır.Yumuşak dokusu sayesinde,rahat iğne batma özelliğine sahiptir.36 bedenden 46 bedene kadar üretimini yapmaktayız.
 
Tüketiciler terzi mankeni almaya karar verdiklerinde araştırmaya başlarlar.Yılların verdiği tecrübeyle sizlere faydalı olacağına inandığımız bir kaç ipucu vereceğiz.
 
.İlk önce alacağınız terzi mankeni ni hangi amaçla kullanacağınız önemlidir.Prova amaçlı,ürün teşhir amaçlı,dekoratif amaçlı v.b.
 
.Tercih yaparken unutmayınız ki satın alacağınız terzi mankeninin ölçüleri standartlara uygun olmalıdır.Aksi takdirde düzgün prova çalışmaları yapamazsınız.Mankeni ne amaçla kullanırsanız kullanın ölçülerine dikkat etmelisiniz.
 
.Mankenin üst yüzeyinde giydirilmiş olan kumaş kalitesi çok önemlidir.Kumaşın boya verip vermediğini kontrol edin.Eğer kumaş boya veriyorsa büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
 
.Ayak tercihi yaparken mankeni prova etme amaçlı kullanacaksınız,ağır metal ayak tercih edin.Bu seçim çalışmalarınızda mankenin daha az sallanmasını sağlayacaktır.Ürün teşhir amaçlı,dekoratif amaçlı kullanacaksanız daha görseli düzgün,dekoratif ayak tercihinde bulunabilirsiniz.
 
İğne batabilen terzi mankeni İğne batabilen terzi mankeni İğne batabilen terzi mankeni
User
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.